Maresmauto, Servei Oficial Peugeot a Arenys de Mar (Barcelona)

Qui som

Maresmauto, Servei Oficial Peugeot i Agent de Vendes Peugeot a Arenys de Mar (Barcelona), va fundar-se l’any 1968, des de llavors la nostra filosofia s‘ha basat en l’atenció al client i la qualitat dels nostres productes i serveis. Ens considerem una empresa proactiva, que s’avança a les necessitats dels nostres clients, moderna, adaptada al món del automòbil i especialment al servei i atenció al client.

Volem estar al capdavant de les últimes tecnologies i avenços, i és per aixòque hem creat aquest lloc web, per a que pugui sol•licitar i rebre la informació que necessiti, així com descobrir les millors ofertes sense moure’s del sofà. Amb aquests innovadors i revolucionaris serveis, Maresmauto marca el camí a seguir en el negoci de la comercialització i reparació de vehicles pera Arenys de Mar i el seu entorn geogràfic.

Visitiles nostres instal•lacions d’Arenys de Mar. Posem a la seva disposició unes àmplies instal•lacions onel nostre equip de professionals de l’automoció li oferirà una atenció personalitzada.

Esperem que gaudeixi en la seva visita web.